VI VED HVORDAN DU FÅR SUCCESS PÅ NETTET

DREAMABOUT opstod ud fra et behov som vi mente der var i markedet. Simon Falentin Olesen, stifter af DreamAbout, havde igennem flere år drevet et par webshops, og havde i den forbindelse stiftet bekendtskab med flere e-handelssystemer. Der var dog ingen af disse systemer som opfyldte de behov og de krav som Simon mente var en nødvendighed for at få success i fremtiden med E-handel. Derfor besluttede vi os for at udvikle vores eget shopsystem, ud fra tesen, at mulighederne skulle være udendelige, og det skulle være meget nemt at bruge. 

Vi har i dag til fulde, og mere til, udviklet dette system, vi kalder det for den tidsoptimerede webshop, da processen lærte os at automatisere og simplificere alt hvad vi kunne. DREAMABOUT er i dag et full service digital bureau, hvor vi leverer special udvikling, såvel som standard løsninger. Hverdagen bruges stadig i dag på at lege Ole Opfinder, og vi elsker at lave webshops. Både for os selv, men også for vores kunder. Vi forsøger med vores produkter at gøre en lille forskel i hverdagen, for de mange kunder vi har, men også for vores kunders kunder, ved at give dem en god købeoplevelse med et af vores geniale digitale produkter.
 
Holdet bag DREAMABOUT er i dag vokset til at være flere udviklere, designere, logestik, tekstforfattere, fotografer og masser af andre kreative hoveder. Vi driver stadig vores online tøjbutik på nettet, og har i dag også udvidet med møbler og livsstil. Visuel idenditet, baseret på samfundsudviklingen og tendenser kombineret med en god skalerbar shop-platform, samt godt gammeldags købmandsskab har været nøglen til vores success. 

Vi holder til i Hobro, og Taastrup og har selvfølgelig tid til en snak, hvis du kommer forbi til en kop kaffe. Du kan også ringe på +45 96 57 26 28 og høre nærmere om hvordan vi har gjort for at få success på nettet. 

SIMON FALENTIN OLESEN

CEO & STIFTER

Hej med dig! Jeg er Helvetica fan, cykelentusiast, tegneseriefreak, gammel grafiker, musik/kunst elsker, en sucker for gamle ting og æstetik samtidig med er jeg en filmnørd. Som du kan se så er jeg mange ting men frem for alt er jeg iværksætter. Jeg elsker at skabe. Jeg har også to katte og så elsker jeg de vigtige ting i livet såsom mad, øl, venner, familie, vin, mojito og at blive fanget af regnen når man har god tid.

+45 96 57 26 28 / Simon@dreamabout.dk

THOMAS FAURBYE NIELSEN

PARTNER & PROGRAMMER IN CHARGE

Så blev det min tur til at fortælle lidt om mig selv. Jeg har igennem flere år slået mine folder på Aarhus Universitet, datalog uddannelsen, men besluttede for nogle år siden, sammen med Simon, at tiden var inde til at verden fik et ordentligt flexibelt og smukt webshop system - og det er netop hvad vi har udviklet. Udover at bruge det meste af min fritid på at kode, så nyder jeg også mine venner, og min familie, og dyrker ofte mine "nørd" interesser.