Webshop for
dig der er
seriøs med
e-handel

Tidsoptimeret webshop

Til den seriøse e-købmand, der vil have mest muligt ud af sin tid og sin webshop. DreamAbout's shop løsning giver dig muligheden for at tilpasse og videreudvikle webshoppen, sådan at den passer præcist til din virksomheds behov. Med vores billige og kraftige shop løsning får du en webshop som indeholder alt, hvad der kræves af en moderne og seriøs webshop.

Shoppen er bygget således at den er nem og enkel at vedligeholde, samtidig med, at den har mulighed for alt den funktionalitet, som du skal benytte for at få success med din online butik. Vi har fokus på et innovativt, lækkert og indbydende design, der stemmer overens med din virksomheds nuværende visuelle identitet.

Professionelt & lækkert kassesystem

Både for e-butikker og fysiske butikker gælder det, at det skal være nemt. Vi tilbyder derfor et billigt, professionelt og lækkert kassesystem.

Vores kassesystem bliver brugt af flere hundrede detailbutikker verden over, og med integrationen til vores webshop systemet, er det nemt og hurtigt at have webshop kombineret med at man har en eller flere fysiske detailbutikker.

Kassesystemet er ikke hardware afhængigt, og kan benyttes på alle paltforme, blot der er en browser. Vi har specielle versioner udviklet til Apple iPad og iPhone.

Det er billigt at komme igang

Det er vigtigt, når du vælger e-handelsplatform, at du vælger en løsning, der passer til din virksomhed, men som de fleste ved, skulle ens virksomhed helst vækste. Med vores shop løsningen får du en skalerbar platform, hvor du kan starte billigt uden at gå på kompromis med kvaltiet. Du har uendelige muligheder i forhold til design, udvidelser og integrationer.

Det du betaler for ved en DreamShop er den tid vi skal bruge på at sætte det op. Dvs. at hele shop systemet, alle dets funktioner, hosting, trafik og support er inkl. i det månedlige abonnement.

Online succes er også for fysiske butikker

Multishop-løsninger

Flere af vores kunder har løsninger hvor de har flere domæner med forskellige webshops og designs, men hvor de har det hele samlet i en og samme administration.

Med vores MultiShop-løsning gør vi det muligt at have flere niche-webshops, og lade de samme produkter gå igen på flere forskellige shops, samtidig med at det er let som en leg at administrere.

Se et eksembel hos Butler.dk og Loftet.dk på en multishop løsning. De to webshops kunne også have helt forskellige designs, og stadig styres fra samme system. 

Full service

Vi driver faktisk også selv et par webshops, og derfor kender vi lidt til det at være e-handelskøbmand. Vi ved hvad der virker og hvad der ikke virker på nettet, og hjælper og rådgiver så meget vi kan.

Vi har eget fotostudie, grafisk afdeling, samt et stærkt team af marketingsfolk og udviklere. Flere af vores kunder får ofte lavet alle deres tryksager, logo og foto eller lign. hos os.

Når vi påtager os en opgave, hvori vi skal hjælpe en kunde, gør vi alt hvad vi kan, for at den viden vi har opbygget igennem årene, skal gå videre til kunden, sådan at successen kan gentage sig, og vi kan have et samarbejde i mange år fremover.

Tid er penge

En af de vigtigste ting for at få success med e-handel er at man skal optimere sine arbejdsgange. Fra vores egne webshops, Byflou.com og ByOutlet.com, har vi erfaret, hvor der ofte opstår det vi kalder “monkeywork,” og det skal man for alt i verden undgå. Hvis man kan gøre noget automatisk, skal man gøre det. – Det er netop det vi har gjort med vores professionelle webshop-system. 

V har med enorm succes tidsoptimeret vores webshop. Faktisk har kunder, vi har skiftet væk fra andre store anerkendte systemer, optimeret deres tid med over 300% imens de har øget deres omsætning med det samme. 

Vi snakker godt sammen

Og mange mange flere...